Uw wasmachine in Werkendam snel weer gerepareerd

 

Uw wasmachine is defect. Niet leuk, en u zou willen zo snel mogelijk weer te kunnen wassen dus zoekt u een goede monteur? Wij repareren uw wasmachine in Werkendam. Wij zorgen ervoor dat u binnen no time weer kan wassen. Door onze monteur in te schakelen komen wij bij u langs voor uw wasmachine reparatie in Werkendam. Wij rijden overigens in het hele land van Heusden en Altena, goed om te weten als uw storing hebt aan uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, maar ook koelkast, vriezer en televisie. Wij zitten en rijden regelmatig in Werkendam voor wasmachine reparaties. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en zorgen voor herstel met garantie. Bel ons direct voor een afspraak op 0416-691221, u kunt ook mailen naar veen@electroworld.nl of gebruik maken van ons online reparatie formulier http://www.electroworld.nl/reparatie

Indien u mailt of gebruik maakt van ons online reparatie formulier gaan wij de monteur inschakelen, deze belt u zo snel mogelijk op om de reparatie afspraak voor uw defecte apparaat verder in te plannen. Het heeft onze voorkeur om ons online reparatie formulier in te vullen daar alle belangrijke en relevante gegevens voor de monteur gevraagd worden.

Electro World Veen
Bagijnhof 19
4264 AZ Veen

Electro World Veen wasmachine reparatie

 

Mocht het onverhoopt niet meer rendabel zijn om uw wasmachine te repareren dan hebben wij een groot assortiment wasmachines ter beschikking om u keuze zeker te laten slagen. In onze showroom staan wasmachines van enkele honderden euro’s tot aan de pro series  en alles wat hier tussen zit. Belangrijke merken die wij in ons assortiment hebben zijn Schulthess, Miele, Bosch, Siemens, Electrolux,  Samsung, Beko, Indesit, Whirlpool, Zanussi, Aeg.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies. De koffie staat klaar!