Electro World Veen Smartphone winkel

Telefoonwinkel Electro World Veen in het Land van Heusden en Altena.

Zoek je een smartphone of een telefoon accessoire? Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone of Samsung Galaxy? Volop leverbaar bij Electro World Veen aan de bagijnhof 19 in Veen. De meest belangrijke toestellen zijn voorradig. Uiteraard hebben we ook losse prepaid kaarten.

Wij repareren ook iPhones en Samsung smartphones. Bij kleine reparaties kan je erop wachten, ook snel geregeld dus! Zodat je weer snel verder kan met bellen en whatsappen!

In onze winkel bieden we een zeer uitgebreid en actueel assortiment telefoon- en tabletaccessoires en onderdelen voor vrijwel alle merken en modellen.

In onze shop Electro World Veen kun je terecht voor:

  • Telecomadvies 
  • Losse smartphones, mobiele telefoons en tablets
  • Accessoires voor smartphones en mobiele telefoons
  • Kleine reparatie's vaak klaar terwijl je wacht
  • Reparatie van smartphones en tablets

Wij zijn aangesloten bij Telecombinatie met ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van telecom. Dat betekent dat wij jou een goed en deskundig advies kunnen geven op basis van je belgedrag en dataverbruik. Wij zijn een van de grootste spelers in Nederland en kopen daarom groot in, zodat jij de beste deals krijgt. Altijd een telefoonwinkel in de buurt, deskundige specialisten en vriendelijke medewerkers die graag de tijd voor je nemen. Dat is de service waar Telecombinatie Electro World Veen garant voor staat!