Zorgwinkel Veen (Altena)

Zorgwinkel Veen (gehuisvest in Electro World Veen)

De zorgwinkel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Vegro. De landelijke zorgwinkel-keten Vegro had nog geen verkooppunt in Altena en de Bommelerwaard en wilde dit ook hier graag invullen om in een behoefte te kunnen voorzien.

Reden van realisatie van de Zorgwinkel:

Zoals iedereen weet vanuit de media is Nederland steeds meer aan het vergrijzen, waarbij oudere mensen steeds meer op zichzelf of hun familie zijn aangewezen.

 

Mensen blijven veel vaker langer zelfstandig thuis wonen en dan zijn er veel artikelen die dit kunnen vergemakkelijken. Daarnaast is onze winkel zeer goed bereikbaar voor mensen die iets minder goed ter been zijn. Desnoods halen we de mensen thuis op.

 

Breed assortiment zorgartikelen

Zorgwinkel Veen heeft een breed assortiment zorgartikelen, waarbij er veel aandacht is voor mobiliteit. Scootmobiels, rollators, rolstoelen, krukken, po-stoelen, maar ook hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van steunkousen.

Wij zullen voortdurend het assortiment aanpassen, aan de vraag van onze klanten zodat we onze klanten snel van dienst kunnen zijn daar waar vaak vraag naar is en prioriteiten kunnen stellen.