Bij Electro World Veen koopt u kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Wij zijn aangesloten bij één van de grootste Nederlandse franchiseformules in consumentenelektronica als zelfstandige ondernemer. Ons doel is u helpen een juiste keuze te maken. Zodat tevreden bent met uw aankoop. Het maakt daarbij natuurlijk geen verschil of u in de winkel koopt, of in onze webwinkel.

 
 
 
 
 
Beste-Selectie-links

Tegenwoordig heeft u keuze uit tientallen TV’s, wasmachines, laptops, espresso automaten, enzovoorts. Wij helpen u hierbij graag met een gedegen advies. Wij blijven door trainingen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Electro World heeft met dit concept haar gehele winkelformule erop ingericht om u bij het kiezen goed en deskundig van dienst te zijn.

Om te zorgen dat u optimaal kunt genieten van bij ons gekochte producten, bieden wij  Beste Service. Dit omvat bijvoorbeeld de extra diensten waar u bij een aankoop gebruik van kunt maken: uitstekende service voor een heldere prijs.

Onze Electro World winkel heeft een eigen technische dienst. Zodat u - mocht het onverhoopt nodig zijn - zo snel mogelijk uit de brand wordt geholpen.

 
 
 
Beste-service-rechts