Onze service gewoon goed geregeld

Wij hebben een geheel eigen servicedienst. Het grote voordeel is voor u als klant dat we de lijntjes kort kunnen houden. Onze installatie, inbouw en servicemonteurs zijn allemaal opgeleid. Om alles tot in de puntjes rondom uw aankoop te verzorgen, bieden wij de beste service. Hierbij kijken we naar uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

24 uurs bezorging

Wij hebben een eigen bezorgdienst. Voor ons is het zeer belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u hier zorgeloos van kunt genieten. Wij streven er dan ook naar u de beste service te bieden. Met vakkundig en eerlijk advies helpen wij u een keuze te maken voor het apparaat dat volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard worden grote apparaten bij u thuisbezorgd, dit is zelfs veelal kosteloos. Voor een kleine meerprijs plaatsen wij uw aankoop op de gewenste plaats, zelfs als dit op een andere verdieping is. Daarbij sluiten wij het apparaat. Voor ons is het zeer belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u hier zorgeloos van kunt genieten. Wij streven er dan naar u de beste service te bieden.

Installatie en inbouw service

Voor uw nieuwe of bestaande keuken voorziet Electro World Veen van gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur, precies afgestemd op uw wensen en eisen. We kennen de mogelijkheden, innovaties en voordelen van alle topmerken en bieden u de mooiste en meest praktische oplossingen. Electro World Veen is uw beste keuze, ook als het gaat om een vrijblijvend plan voor uw inbouwapparatuur. Onze inbouw monteurs plaatsen uw inbouw apparatuur vakkundig. Daarnaast is het zo dat wij de gehele installatie en inbouwdienst in eigen beheer hebben.

24 uurs reparatie service

Met onze eigen technische dienst en eigen goed opgeleide monteurs kunnen we u ook helpen met een reparatie mocht het onverhoopt nodig zijn. Wij staan vaak al binnen één dag bij u op de stoep. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we u snel helpen.

Smart repair service

Wij werken met gekwalificeerde monteurs en hoge kwaliteit onderdelen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden! U kunt bij ons binnenlopen of op deze site een afspraak inplannen. Wij streven er naar om uw defecte computer, tablet of notebook weer snel te herstellen. Daar doen wij elke dag weer onze uiterste best voor. Wist je dat wij voor u ook PC’s op maat kunnen bouwen!?

Je kunt ons tijdens de openingstijden bereiken via:

Telefoon: 0416-691221

Mail: veen@electroworld.nl