Electro World Veen - Uw computer specialist

De Multimedia afdeling in Veen

De Electro World specialisten in de computer shop-in-shop staan voor u klaar! Wij hebben in Veen het grootste assortiment in de regio aan computer randapparatuur, printers, routers, tablets, notebooks, kabels en vele accessoires. De nieuwste ontwikkelingen heeft Electro World als eerste en kunt u bij ons al zien. Niets verandert zo snel als computers, notebooks, tablets of andere computer benodigdheden. Voor goed advies staan onze specialisten voor u klaar, om samen met u de juiste keuze te maken. Heeft u na aankoop nog vragen of problemen met uw apparaat? Ook dan bent u van harte welkom. De specialist van Electro World  heeft een eigen werkplaats voor eenvoudige reparaties en voor backup en herstel service. Moet een reparatie uit handen worden gegeven, dan laat hij u dit weten. Tevens kunt u terecht voor het verwijderen van virussen, opnieuw installeren van programma’s of het plaatsen van nieuwe updates.

Zoek je een goede router of heb je het beste router advies nodig? Kom dan zeker eens langs, want we hebben top routers in ons assortiment waaronder Asus en Netgear. Switches en kabels hebben wij volop in voorraad in verschillende gewenste lengtes. Dus je kan direct thuis aan de slag om te installeren en te configureren.

Ook voor een NAS ben je aan het juiste adres zoals topmerken Qnap en Synology. Er gaat een wereld voor je open met deze apparaten en voegen echt iets zinvols toe in je huis zoals het maken van centrale backups, muziek en foto beheer een waar genoegen wordt. Movie streaming over je netwerk naar devices zoals Smart tv, dus overal kijken en luisteren in je hele huis.