Volop keuze in wassen en drogen bij Electro World Veen en snel leverbaar!

Wij hebben ruim 60 wasmachines en drogers opgesteld staan in onze winkel-showroom. Welkom! En dat is nog niet alles! Want het is goed om te weten dat de machines vaak direct leverbaar zijn zodat u snel (weer) kunt gaan wassen en drogen met uw nieuwe machine(s). Merken in ons assortiment zijn o.a. Schulthess, Miele, Bosch Home, AEG Nederland, Electrolux, Zanussi Nederland, Samsung en Whirlpool.

Wij bezorgen niet alleen wasmachines en wasdrogers, maar wij installeren ze ook bij je thuis op de gewenste locatie. Als je de oude machine kwijt wilt zorgen wij ervoor dat deze mileubewust wordt afgevoerd. Ook rommel en verpakkingsmaterialen ruimen wij netjes op en nemen het afval zelf mee terug de wagen in. Naar boven of naar de tweede verdieping? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat er in dit geval een tweede man mee komt die kan helpen de machine naar boven te verplaatsen. Wassen en drogen maar!

 

 

Wij leveren en installeren in: Altena, Bommelerwaard, Langstraat, Genderen, Eethen, Meeuwen, Dussen, Drongelen, Hank, Nieuwendijk, Werkendam, Almkerk, Woudrichem, Sleeuwijk, Rijswijk, Giessen, Andel, Veen, Gorinchem, Aalst, Brakel, Poederoijen, Zuilichem, Gameren, Zaltbommel, Bruchem, Kerkwijk, Well, Wellseind, Ammerzoden, Bern, Heusden, Heesbeen, Herpt, Elshout, Drunen, Vlijmen, Waalwijk, Wijk en Aalburg, Oudendijk, Uitwijk, Waardhuizen, Arkel, Babylonienbroek, Hedel, Kerkdriel, Haarsteeg, Oud Heusden, Herwijnen, Haaften en Vuren.