Ring deurbel en beveiliging

Verkrijgbaar bij Electro World Veen

Ring deurbel, ip-cams, complete beveiliging met installatieservice aan huis.  Bekijk de demofilm. Vragen of twijfels? Laat u vandaag nog informeren door één van onze verkoop specialisten! Bel 0416-691221 of mail veen@electroworld.nl of maak gebruik van ons contactformulier op de website.  Uiteraard kunt u ook gewoon binnen lopen bij ons in de winkel aan de Bagijnhof. Welkom!

Zie, hoor en spreek bezoekers aan de deur

Met Ring houd je vanaf je smartphone, tablet of pc je woning in de gaten. Dankzij directe meldingen, HD-video en tweerichtingsspraak heb je altijd contact met bezoekers, waar je ook bent.

Slimme beveiliging zelf in de hand

Stel zelf je bewegingszones in, zodat je de plekken in de gaten houdt die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt een melding op smartphone, tablet of pc zodra Ring beweging detecteert, en weet dus meteen of iemand je terrein betreedt. Mis nooit meer een bezoeker met Ring.

Een ring van veiligheid rondom je woning

Met Ring kun je elke hoek van je woning in de gaten houden - met de Video Doorbell bij de voordeur en de Spotlight Cams rondom je woning. Creëer een ring van veiligheid rond je huis.

 

 

Het reduceren van criminaliteit in gemeenschappen

Deze missie is de drijfveer van ons team en onze strategie achter elke beslissing. Het is de statement die ons bepaalt in het ontwerpen van niet alleen de producten die je vandaag de dag ziet, maar ook de toekomstige functies en innovaties die we nog lang zullen blijven leveren. Wat de de lange nachten en schijnbaar onmogelijke taken dragelijk maakt, is de wetenschap dat ons harde werk onze klanten gelukkig maakt en een positieve impact heeft op onze woning, gemeenschap en de wereld.

Koppeling mogelijk (optioneel) met cloudservice (abonnement) voor videoregistraties op te slaan in de cloud.