Welkom! Bij ons verkrijgbaar Quooker – De kraan die alles kan!

Bij ons in winkel Veen verkrijgbaar! Quooker. De kraan die alles kan!

Alles uit één kraan! Met de Quooker CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: 100°C kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. Voor je gekookte eitje in de ochtend. De karaf bruisend water bij het eten. Het kopje thee voor het slapengaan. Een Quooker-kraan is de hele dag bijzonder handig. Kom vandaag nog  langs bij ons in de winkel voor meer informatie, bellen of mailen kan natuurlijk ook! Laat je geheel en vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Een Quooker bespaart energie. Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren. Quooker is ook een duurzame keuze. Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren, bewuste keuzes maken. En hoewel het misschien luxe voelt om kokend, koel bruisend of gefilterd water uit de kraan te tappen, is een Quooker júist een verstandige aanschaf.

Meer ruimte in de keuken. Een fluitketel kan charmant zijn, maar waar laat je hem als je niet bezig bent met water koken? Die ruimte op je aanrechtblad of in je keukenkastjes kun je vast beter gebruiken. Een Quooker brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad. Het reservoir van Quooker is rond en uiterst compact, waardoor je ook ruimte in je keukenkastje overhoudt.

 

 

Het water smaakt beter. Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste drinkwater. Hoe dat kan? Twee redenen: een geïntegreerd filter in het reservoir zuivert het water. Water dat door dit actieve koolfilter gaat, laat alle onzuiverheden achter op het filter. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden, worden hiermee uit het water gehaald. Bovendien wordt het water even goed ‘doorgekookt’, doordat het in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden bewaard wordt. Een beetje fijnproever merkt meteen verschil.

 

 

Zoals in het begin van het artikel al een keer verteld. Kom vandaag nog  langs bij ons in de winkel voor meer informatie, bellen of mailen kan natuurlijk ook! Laat je geheel en vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. De kraan die alles kan! Gemak dient de mens. We hebben een behoorlijk aantal kranen die we u kunnen laten zien in de winkel en showroom!