Verkrijgbaar bij Electro World Veen – Het Dyson product assortiment

Het Dyson product assortiment omvat veel meer dan u denkt. Namelijk stofzuigers, steelstofzuigers, kruimelzuigers, luchtreinigers, luchtbevochtigers, ventilators, bij-verwarming en haarstyling producten. Het zijn stuk voor stuk allemaal kwalitatieve en krachtige producten met daarnaast nog eens een enorme innovatie op het gebied van ergonomie en design. Wij zijn Dyson dealer dus ook voor accessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht.

Alle Dyson stofzuigers zijn ontworpen om uw huis grondig te reinigen. Stofzuigertechnologie ontworpen en getest voor een hoge zuigkracht op alle vloertypen. De sledestofzuigers hebben een compact ontwerp, grondige reiniging met Ball™-technologie, om gemakkelijk onder meubels en rond obstakels te kunnen manoeuvreren.

De nieuwste snoerloze stofzuigers van Dyson zijn zeer krachtig, veelzijdig en zorgen voor een grondige reiniging voor in en om uw huis. De stofzuigers zijn sterk maar hebben een licht ontwerp. De kruimelzuigers zijn ook krachtig, licht en handig. Ze staan borg voor het snel reinigen in en om het huis en in de auto.

Daarnaast hebben we ook nog de robot stofzuiger. Reinigt uw huis, of u nu thuis bent of niet. Tweemaal de zuigkracht van iedere andere robotstofzuiger.

Ventileren met schone lucht dankzij de Dyson luchtreinigingsventilatoren en luchtbevochtiger. Dyson heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van luchtreiniging. De persoonlijke luchtreinigingsventilator die zorgt voor heerlijke verkoeling met schone lucht. De lucht wordt gezuiverd voor en door de hele kamer.

Daarnaast heeft Dyson ook een verwarmende luchtreinigingsventilator. Deze kan verwarmen of verkoelen ook weer voor de gehele kamer met gereinigde lucht. Een luchtbevochtiger bied uitkomst om naast lucht te reinigen ook bacteriën te doden en de lucht te bevochtigen voor een gezonder leefklimaat.

 

Dyson heeft ook haarstyling technologie. Ontdek de Dyson-haarstyling. Minder afhankelijk van hitte, om het haar te helpen beschermen tegen beschadiging door hoge temperaturen.