Benegas Light Propaangas flessen verkrijgbaar bij Electro World Veen

Gasfles kopen met propaangas. Wij verkopen bij Electro World Veen Benegas Light propaan flessen. Dit zijn lichtgewicht kunststof gasflessen met een propaan vulling van 5 kg, 7,5 kg en 10 kg. Uitstekend geschikt en inzetbaar voor op de camping, boot, in de tuin, barbecues, terrasverwarmer, onkruid bestrijders, buitendouches, rol kachels etc.

De kunststof flessen zijn tot 50% lichter dan stalen flessen met een zelfde inhoudsmaat. Ruime handgrepen om makkelijk te kunnen tillen zorgen voor goede hanteerbaarheid. Dankzij de transparantie van de Benegas Light zie je hoeveel gas er in de fles zit. Wel zo makkelijk! Geen verrassing door een lege fles.

Zoals je ziet is Benegas Light dé veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen.
Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles!

Je kan je lege fles bij ons omruilen voor een volle; ook als je van maat wilt wisselen. Mocht je dus nu een 5 kg hebben, maar wil je toch liever een 10 kg? Geen enkel probleem! Je betaalt dan uiteraard geen statiegeld, want dat had je bij de eerste aanschaf al gedaan.

Wil je meer weten over de de Benegas Light flessen en verkoopprijzen? Kijk dan hier voor meer informatie.