Ik wil het beste WiFi signaal in mijn huis! Dit is mogelijk! Zonder zorgen en met resultaat.

Wij bieden u een totale WiFi oplossing. Wij komen aan huis om het probleem te traceren en op te lossen. Slechte verbindingen behoren binnenkort ook bij u tot het verleden! Twijfels, vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! Wij verkopen in onze winkel ook goede routers, WiFi versterkers en powerline adapters. Ook hier kunt u (vrijblijvend) advies voor inwinnen.

Ik wil een storingsvrij draadloos internet en met de hoogst mogelijke WiFi snelheid!

Dit scenario zal voor vele mensen bekend voorkomen. Uw WiFi signaal is zwak of valt regelmatig weg, dus op dat moment geen internet, u kunt niet telebankieren, geen netflix kijken en/of niet verder werken, gewoon zeer irritant te noemen. Dit probleem is op te lossen! Belangrijk is dat het het probleem vanaf de bron wordt aangepakt. Wij bieden u een totale WiFi oplossing. Alleen dan bent u verzekerd van een goed en stabiel signaal voor lange termijn. Stop met tobben! Laat ons komen en leun achterover.

We beginnen bij het begin, namelijk een WiFi check bij u aan huis. Wat is een WiFi check? Wij komen bij u thuis om uw WiFi (het draadloze internet) volledig door te lichten van A tot Z. Hier wordt niets aan het toeval over gelaten door onze WiFi technicus. Aan de hand van deze WiFi check wordt een analyse en rapport opgesteld met punten die voor verbetering vatbaar zijn om ook bij u thuis een optimale WiFi ervaring neer te zetten.

Wat kost een volledige en grondige WiFi Check uitgevoerd door Electro World Veen?

De kosten van de WiFi Check aan huis zijn € 59,00 incl. BTW en bestaat uit de onderstaande zaken:

  • Meten en testen van WiFi bereik
  • Meten en testen van WiFi snelheid
  • Meten en testen van WiFi stabiliteit
  • Controle en check van modem en router
  • Controle en check van juiste instellingen
  • Controle en check van alle aansluitingen
  • Analyse, rapportage en advies op maat

Als het probleem eenvoudig is op te lossen en zich alleen beperkt tot een instelling in uw modem/router dan betaalt u enkel het bedrag van de WiFi Check. Mocht er een andere oplossing noodzakelijk zijn dan zal de technicus afhankelijk van de situatie een prijsopgave maken aan de hand van de advies rapportage. Deze prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Goed om te weten: De tarieven die wij hanteren zijn eerlijk en billijk te noemen.

Denk u eens in, een perfect draadloos en stabiel WiFi signaal in huis zodat u zorgeloos kan internetten zonder storingen of onderbrekingen. Dit is binnenkort ook bij u mogelijk! Bel direct 0416-691221 of stuur een mail naar veen@electroworld.nl voor meer informatie of een afspraak te maken. Vraag vandaag nog een WIFI Check aan!