Philips Hue draadloos en zuinig verlichtingssysteem

Philips Hue is een draadloos verlichtingssysteem dat bestaat uit Hue lampen die zorgen voor licht op een nieuwe manier. Samen met een bridge en de Hue app is alles zeer eenvoudig en comfortabel regelbaar zoals contrast, tonen, van helder mooi wit licht tot alle denkbare kleuren van de regenboog om de ideale sfeer in huis te creëren. Via een smart device zoals een tablet of smartphone is het allemaal regelbaar. Eenmaal geïnstalleerd ontdek je snel hoe energiezuinig LED-licht is en voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen en ervaringen kan zorgen. Het Philips Hue systeem is verkrijgbaar in verschillende startpakketten en is als losse componenten naar wens verkrijgbaar en direct leverbaar. Bij Electro World Veen staan wij voor u klaar met de juiste kennis om u op maat te adviseren. U bent van harte uitgenodigd!

16 miljoen kleuren van een lamp met internetfunctie. Elke draadloze LED-lamp van het hue-systeem beschikt over een speciale technologie. De lampen kunnen verschillende tinten wit uitstralen, van warm geel tot levendig blauwwit. Elke kleur in het spectrum kan worden gecreëerd. De hue-lampen passen in uw bestaande armaturen. Kies uw gewenste fittingen of armaturen, draai de draadloze lampen erin en schakel de verlichting in. Zo simpel is het.

Wij zijn Philips HUE dealer in de regio Altena en Bommelerwaard. Wij hebben in de winkel een groot assortiment Philips HUE verlichting, starter-sets, lampen in allerlei maten/modellen en designs in te stellen met variabele kleurcreaties voor vele sferen in huis. Zeer eenvoudig te bedienen met je smartphone, tablet, maar het kan ook gewoon met schakelaars die je optioneel kan aanschaffen. Wij kunnen dit allemaal live laten zien door middel van demo in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte! Kom vandaag nog langs en verbaas je!