Wist u dat?

Wij regelmatig trainingen krijgen van merken om ervoor te zorgen dat de kennis aanwezig is en up to date blijft van nieuwe producten. Zo ook recentelijk hebben wij weer trainingen gehad van o.a. Miele, Loewe en Heos zowel voor de verkopers, bezorgers en monteurs. Ben je van plan een geluidssysteem zoals bijvoorbeeld de nieuwste Heos multiroom met soundbar en/of sub aan te schaffen of ben je de nieuwste OLED televisie aan het  overwegen? Of heeft u een nieuwe wasmachine nodig omdat de huidige nu echt versleten is? Wij hebben alles demo klaar staan! Kom langs en ervaar zelf de mogelijkheden. Kijken, luisteren en zelf uit proberen, het is allemaal mogelijk! En de koffie staat klaar!

Kom vandaag nog luistereren naar de nieuwe JBL dockings en headsets

Nieuwe collectie bluetooth dockings, headsets en oordopjes van JBL bij Electro World Veen. De dockings en headsets zijn allemaal DEMO ready! Kom snel kijken en vooral luisteren. Het is sublieme geluidskwaliteit! Ga vandaag nog beginnen met echt genieten van je favoriete muziek, beats, kicks, studio en live concert! Zoek je iets om makkelijk mee te nemen en toch met een goed geluid? Overweeg dan eens de JBL speakers en in verschillende kleuren te verkrijgen. jbl-clip

De JBL Clip 2 is een ultra-lichte, ultra-robuuste en ultra-krachtige draagbare luidspreker. De volledig waterbestendige JBL Clip 2 heeft een afspeeltijd van 8 uur, zodat je overal waar je gaat je muziek mee kunt nemen, zowel op het water als op het land. Stream draadloos muziek via Bluetooth of sluit hem met de geïntegreerde audiokabel aan op een smartphone of tablet.

Je kunt twee Clip 2-luidsprekers draadloos met elkaar verbinden om te genieten van nog meer volume. Met de speakerphone voer je duidelijke telefoongesprekken, zonder ruis of echo. De JBL Clip 2 heeft een duurzame, waterbestendige behuizing en ontleent z’n naam aan de verbeterde karabijnhaak waarmee je hem voor elk avontuur aan je kleding of rugzak kunt bevestigen.

 

jbl-lineup

jbl-headsets

Deze headsets van JBL zijn allemaal te beluisteren in onze winkel. Probeer ze maar uit. Het is super!

U wilt een perfect WIFI bereik in huis? Dat kan snel realiteit zijn!

Niets is vervelender thuis niet te kunnen internetten. Komt het u bekend voor? Onderbrekingen in Netflix, niet kunnen telebankieren of verder werken waar u mee bezig was door slecht of geen WIFI signaal? U wilt een oplossing en er voorgoed vanaf zijn? Lees dan beslist verder door hier te klikken voor de oplossing. Wij rijden in heel het land van Heusden en Altena, over de brug bij Heusden, Gorinchem (en omstreken) plus de Bommelerwaard.

 

Wifi Check Electro World Veen

Smart Living Home Experience

Wilt u elektronica en interieur naadloos integreren, uw huis automatiseren of uw woning voorbereiden op de toekomst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnenkort live demonstraties en opstellingen te zien bij Electro World Veen. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw woonsituatie? Kijk dan naar de mogelijkheden voor bestaande huizen, maar ook als u gaat verhuizen, verbouwen of een huis gaat bouwen. Bent u benieuwd wat Smart Living voor u kan betekenen? Bekijk dan eerst onze promofilm en kom erachter of u al Smart Ready bent. Vergeet zeker niet om ook een kijkje te nemen in de productcatalogus voor talloze inspirerende ideeën en oplossingen.

Smart-Home-Experience-Veen

Electro World Veen Facebook – Meld je ook aan!

Woon je in Werkendam, Uppel, Genderen of Veen? Het maakt niets uit! Iedereen kan mee doen vanuit de hele regio en omstreken en ons vandaag nog gaan volgen via Facebook. Meld je ook aan of surf gewoon eens langs om onze facebook pagina te verkennen: Welkom op onze facebook pagina!

Er is hier echt van alles te beleven! Leuke wetenswaardigheden, vacatures, trends op het gebied van de laatste en nieuwste gadgets zoals onder andere de nieuwste smartphones en tablets, en op zijn tijd hebben we geregeld acties of wedstrijden waar je aan mee kan doen. Enne... vergeet je ons niet te liken?

 

Electro World Veen Facebook